Vestigingen

Veldhoven Educatief  is als opleider speciaal gericht op uw regio: 

  • Veldhoven
  • Valkenswaard
  • Regio Eindhoven
  • De Kempen

Wij zijn afgestapt van het massale en geven de voorkeur aan het verzorgen van lessen voor kleine groepen. Op die manier kunnen wij de cursisten optimaal begeleiden en de ervaring leert dat dit onder andere als resultaat heeft dat de cursisten zich meer thuis voelen in de lessen en er een grote verbetering van het zelfvertrouwen optreedt. Dat heeft weer tot gevolg dat de prestaties veel beter zijn. Kortom: alleen maar voordelen voor iedereen.

Veldhoven Educatief verzorgt de laatste jaren dan ook de opleidingen/cursussen op afroep en bepaalt dan in overleg met de cursist(en) het startmoment en studietempo. U kunt dus bij ons op bijna elk gewenst moment starten met een opleiding of cursus. Of het nu gaat om een volledige opleiding zoals Secretaresse, Telefoniste/Receptioniste, Administratief Medewerker, Boekhoudopleidingen of een losse computercursus, bij Veldhoven Educatief is het allemaal mogelijk.

Meer informatie of inschrijven

Wilt u graag eerst wat meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >

Of is het u allemaal duidelijk en wilt u zich inschrijven? Download het inschrijfformulier >. Stuur het ons toe en u ontvangt per email bericht ter bevestiging van ontvangst.