Cursisten aan het woord

Tevreden cursisten zijn ons visitekaartje. Heeft u goede ervaringen met Veldhoven Educatief? Vertel het ons en laat een reactie achter!

Dankzij u kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Veldhoven Educatief bedankt u hartelijk voor uw bijdrage!

9 reacties:

 1. Hartelijk dank voor de fijne en gezellige computerlessen. Ik ben zo trots op mijn certificaten. Ik had nooit verwacht dat het mij zou lukken.
  Marianne heeft alle geduld van de wereld en legt het op een hele duidelijke manier uit. Het was natuurlijk heel fijn dat ik alleen was, want daardoor kreeg ik alle aandacht en dat heeft me ontzettend geholpen.
  Ik ben blij dat ik voor Veldhoven Educatief heb gekozen en ik weet zeker dat als ik weer een opleiding of cursus wil volgen, dat ik dan weer naar Veldhoven Educatief ga. Helemaal top.

 2. Hallo Marianne
  Ik heb het diploma en de certificaten ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en ook dank voor je mooie woorden in de begeleidende brief.
  In de toekonst, mocht ik verder willen en kunnen studeren zal ik zeker aan je denken. Ik heb jouw facebookpagina gedeeld. Misschien voor potentiele klanten voor jou.
  Nogmaals dank voor een geweldige opleiding die je verzorgd hebt. Ik ben er super tevreden over.
  Groetjes Francois

 3. Onlangs heb ik de cursussen Boekhouden, Rekenen en Excel bij Veldhoven Educatief gevolgd. Ik ben zeer lovend over de manier waarop dit verzorgd is:
  • kleinschalig!
  • bijles TOP!
  • huiselijke kring gevoel!
  • bemoedigend!
  • fijne locatie!
  • Jongere en oudere cursisten door elkaar!
  Ik wil Veldhoven Educatief dan ook bedanken en bij iedereen aanraden.

 4. Bijna een jaar geleden na veel wikken en wegen aan de avondopleiding Tel/Rec begonnen. De persoonlijke manier van werken door Veldhoven Educatief heeft me over de streep getrokken. Een prettige lerares die de vakken gaf, met zelf volop werkervaring. Toen ik deze opleiding afrondde, besloot ik om meteen door te gaan voor Administratief Medewerker. Dat waren tenslotte maar 10 weken. Dit verliep vrij soepel, mede door de ondersteuning van verschillende docenten. Hierdoor heb ik onlangs mijn 2 diploma’s behaald. Heb je twijfels om te starten met een opleiding?? Stap er gewoon met 2 benen in en zie dat het allemaal goed gaat, want je wordt hier gewoon optimaal begeleid. Iedereen kan het, jong en oud!

 5. Totaal anders dan de grote opleiders in de regio, nl. kleine klassen, optimale begeleiding en een docent die je vooruit helpt! Ik heb nu een geweldig leuke baan als receptioniste bij een assurantiekantoor in de omgeving van Eindhoven. Geen dag is hetzelfde en bovendien heb ik hele fijne collega’s. Wat wil je nog meer? Bedankt Veldhoven Educatief!

 6. Vanaf de eerste les bij Veldhoven Educatief was ik meteen enthousiast en gemotiveerd geraakt. Voornamelijk op de manier waarop de les in elkaar steekt en de manier waarop Marianne van Mol de lesstof aanbiedt, op een hele plezierige manier. Ik ben gestart met Receptioniste/Telefoniste en heb daarna Administratief Medewerker gedaan. Deze opleiding heb ik gecombineerd met mijn fulltime baan. Het is prima te combineren. Ik kan geen betere, persoonlijke, professionele opleiding aanbevelen dan bij Veldhoven Educatief. Twijfel dus niet en ga voor deze professionele opleiding!

 7. Afgelopen weken heb ik de laatste module van de secretaresseopleiding bij Veldhoven Educatief gevolgd. Bij mijn vorige opleidingsinstituut was dit niet op korte termijn mogelijk, bij Veldhoven Educatief kon het wel geregeld worden!
  Ik kreeg direct de lesstof toegezonden. De docente was deskundig en het kleine groepje medestudenten gemotiveerd en gezellig!
  Over Veldhoven Educatief ben ik dus zeer tevreden!

 8. Ik ga in september starten met de opleiding voor Administratief Medewerkster. Heel tevreden over het eerste gesprek met Veldhoven Educatief. Positief: een specifieke vooropleiding diende ik niet te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *