European Senior Logistician

2020-2023 ES Logistiek Overzicht prijzen en startdata voor alle modulen 

Vanaf het cursusjaar 2011-2012 werken wij als enige opleider in de regio Brabant nauw samen met de Wagner Group/Bedrijfskunde en Logistiek uit Groningen. Deze samenwerking bestaat o.a. uit het gebruik maken van het lesmateriaal van de Wagner Group/Bedrijfskunde en Logistiek waarvoor een licentie is verkregen.
Wij bieden de ES-Logistiek opleiding (vergelijkbaar met hbo-niveau) alléén aan als avondopleiding waardoor de doorlooptijd meer­dere opleidingsjaren beslaat, nl. 2,5 tot 3 jaar.

Werknemers met de titel Europian Senior Logistican worden internationaal erkend als personen met zowel veel praktijkervaring als een gedegen theoretische kennis. Om in aanmerking te komen voor deze titel, moeten er minimaal zes modulen behaald worden met als verplichte modulen:steekkar met pakjes
Core Management Skills (Management)
Supply Chain Flows & Networks (ketenlogistiek)en
Basic Supply Chain Concepts (Integrale Logistiek).
Voor de overige modulen wordt er gekozen uit de vier keuzemodulen.

Core Management Skills (managementvaardigheden) verplichte module 18 lesavonden

In deze module wordt ingegaan op verschillende managementvaardigheden, waarbij het accent ligt op de ontwikkeling van inzicht en toepassingsvaardigheden vanuit een tactisch/operationeel sturende invalshoek.. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Core Management Skills.
Deze module is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor een logistieke schakel binnen diverse organisaties.

Basic Supply Chain Concepts (integrale logistiek) verplichte module 16 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende logistieke bedrijfsfuncties en wordt een totaalbeeld verkregen van het logistieke vakgebied en de ontwikkelingen daarin. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Basic Supply Chain Concepts.
Deze module is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor een logistieke schakel binnen diverse organisaties.

 Supply Chain Flows & Networks (ketenlogistiek) verplichte module 16 lesavonden

In deze module wordt staan de samenhang en toepassing centraal van kennis en inzichten die betrekking hebben op ketenlogistiek. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Supply Chain Flows & Networks.
Deze module is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor een logistieke schakel binnen diverse organisaties.

Warehouse Management (opslag)  keuzemodule 18 lesavonden

In deze module staan de samenhang en toepassing centraal van kennis en inzichten die betrekking hebben op  het organiseren, inrichten en beheersen van een effectief en efficiënt werkende magazijnorganisatie.
Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Warehouse Management.
Deze module is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor een logistieke schakel binnen een productie- of distributieomgeving of op een seniorfunctie werken binnen een verwante discipline.

Inventory Management (voorraadbeheer) keuzemodule 18 lesavonden

In deze module staat de samenhang en toepassing centraal van kennis en inzichten die betrekking hebben op het organiseren, inrichten en beheersen van voorraadbeheerDeze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Inventory Management.

Sourcing & Procurement (inkoop) keuzemodule 18 lesavonden

In deze module staat de samenhang en toepassing centraal van kennis en inzichten die betrekking hebben op het organiseren, inrichten en beheersen van inkoopactiviteiten. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Sourcing & Procurement.

Production Planning (productieprocessen) keuzemodule 16 lesavonden

In deze module staat de samenhang en toepassing centraal van kennis en inzichten met betrekking tot inrichting, aansturing en beheersing van productieprocessen in diverse omgevingen. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen ESLog Production Planning.

Download hier het inschrijfformulier Inschrijfformulier Logistieke opleidingen

Download hier het overzicht van de prijzen en startdata van de diverse modulen voor ES Logistiek:

2020-2023 ES Logistiek Overzicht prijzen en startdata voor alle modulen