European Junior Logistician

2018-2019 EJ Logistiek Overzicht prijzen en startdata Modulen

Vanaf het cursusjaar 2011-2012 werken wij als enige opleider in de regio Brabant nauw samen met de Wagner Group/Bedrijfskunde en Logistiek uit Groningen. Deze samenwerking bestaat o.a. uit het gebruik maken van het lesmateriaal van de Wagner Group/Bedrijfskunde en Logistiek waarvoor een licentie is verkregen.
Wij bieden de EJ-Logistiek opleiding (die vergelijkbaar is met een mbo4-niveau) alléén aan als avondopleiding waardoor de doorlooptijd meer­dere opleidingsjaren beslaat, nl. 2 tot 2,5 jaar.

Werknemers met de titel Europian Junior Logistican worden internationaal erkend als personen met zowel veel praktijkervaring als een gedegen theoretische kennis. Om in aanmerking te komen voor deze titel, moeten er minimaal vier modulen behaald worden met als verplichte modulen Core Management Skills (Management) en Basic Supply Chain Concepts (Integrale Logistiek). Voor de overige modulen kan men kiezen uit de vier keuzemodulen.

Core Management Skills (managementvaardigheden) verplichte module 16 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met verschillende managementvaardigheden. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen EJLog Core Management Skills.

Basic Supply Chain Concepts (integrale logistiek) verplichte module 16 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende logistieke bedrijfsfuncties en wordt een totaalbeeld verkregen van het logistieke vakgebied en de ontwikkelingen daarin. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen EJLog Basic Supply Chain Concepts.

Warehouse Management (opslag) keuzemodule 13 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende facetten die verbonden zijn met het organiseren, inrichten en beheersen van een magazijnorganisatie binnen verschillende organisaties. Deze module wordt afgesloten met het EJLog Inventory Management instituutsexamen

Inventory Management (voorraadbeheer) keuzemodule 13 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende facetten die verbonden zijn met het organiseren, inrichten en beheersen van voorraadbeheer binnen verschillende organisaties. Deze module wordt afgesloten
met het EJLog Inventory Management instituutsexamen

Sourcing & Procurement (inkoop) keuzemodule 13 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende facetten die verbonden zijn met het organiseren, inrichten en beheersen van inkoopactiviteiten. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen
EJLog Sourcing & Procurement.

Production Planning (productieprocessen) keuzemodule 16 lesavonden

In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende facetten die verbonden zijn met het plannen van machines en andere capaciteitsbronnen. Deze module wordt afgesloten met het instituutsexamen EJLog Production Planning.

Download hier het inschrijfformulier Inschrijfformulier-Logistieke-opleidingen

Download hier het overzicht van de prijzen van de diverse modulen voor EJ Logistiek:

2018-2019 EJ Logistiek Overzicht prijzen en startdata Modulen