Management Assistente

De opleiding Managementassistente is een compacte opleiding, die als complete opleiding of als bijscholing een aantal interessante en relevante onderwerpen in modulevorm behandelt.

Een opleiding die bijzonder geschikt is voor medewerkers van een bedrijfsbureau, secretariaat/directiepraktijk,  marketing- of reclamebureau, afdeling verkoop etc. of voor medewerkers die zich verder willen verdiepen in het reilen en zeilen van een organisatie.

De modulen zijn zo gekozen dat je inzicht krijgt in moderne bedrijfsvoering en dat je de juiste kennis en vaardigheden leert beheersen om door te groeien in het secretariaatsvak.

De opleiding is met name geschikt voor degenen die (een aantal jaren geleden) hun secretariële diploma’s hebben behaald.

Vooropleiding

Als vooropleiding wordt minimaal HAVO aanbevolen. Ook is het mogelijk deel te nemen met het LSSO®-diploma Secretaresse, een vergelijkbare opleiding, of voldoende relevante werkervaring.

Niveau

Het niveau van deze opleiding is vergelijkbaar met MBO niveau 4.

Modulen

De opleiding Management Assistent bestaat uit de volgende modulen:

Duur van de opleiding

Wekelijks een vast lesmoment. Maximaal 9 lessen per module gevolgd door een examen. Per les worden twee modulen verzorgd. Zijn er minder dan 4 deelnemers, dan wordt er een aangepast rooster gevolgd. Dit wordt vooraf met de deelnemers besproken en mede door de cursist bepaald.

Zelfstudie

Circa 5 klokuren per lesweek. Dit is een gemiddelde en afhankelijk van uw vooropleiding en/of werkervaring.

Vrijstelling

U  kunt een vrijstelling aanvragen voor modulen waarvoor u al voldoende vooropleiding heeft. Neemt u hierover contact op met de directie.
Als u in het verleden voor bepaalde modulen al een certificaat heeft behaald, dan kan dat eventueel vrijstellend zijn.

Diploma/certificaat

Alle modulen worden afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een certificaat. De certificaten voor de 6 modules geven recht op het diploma Managementassistent.

Indien u geen voldoende resultaat heeft behaald, kunt u in overleg met de directie een herkansing plannen.

Prijzen

Overzicht van de kosten >

Startdata en locaties

Overzicht van leslocaties met startdata >

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze opleiding? Inschrijfformulier Kantooropleidingen en stuur het ons toe. U ontvangt een email als het inschrijfformulier is ontvangen.

Wilt u graag eerst wat meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >