Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker bent u op meerdere plaatsen in een bedrijf of organisatie inzetbaar.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: bezoekers ontvangen, het afhandelen van telefooncontacten, mail beantwoorden, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het verwerken van gegevens met behulp van o.a. tekstverwerkingsprogramma’s en Excel  en het verrichten van eenvoudige controlewerkzaamheden.

Kortom: u bent veelzijdig inzetbaar en verricht gevarieerde ondersteunende werkzaamheden. Met deze opleiding bent u voor uitzendorganisaties uitermate goed bemiddelbaar voor werk.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de opleiding

Wekelijks een vaste lesavond. Maximaal 9 lesavonden per module gevolgd door een examenweek. Per lesavond worden twee modulen verzorgd. Zijn er minder dan 5 deelnemers, dan wordt er een aangepast rooster gevolgd. Dit wordt vooraf met de deelnemers besproken.

Niveau

De opleiding is vergelijkbaar met Mbo-niveau 2-3.

Zelfstudie

Circa 5 – 6 klokuren per lesweek. Dit is echter een gemiddelde en is afhankelijk van uw vooropleiding en/of uw werkervaring.

 

Diploma / certificaat

Elke module wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een certificaat. De certificaten voor de 6 modules geven recht op het diploma Administratief Medewerker.

Vrijstellingen

U  kunt een vrijstelling aanvragen voor modulen waarvoor u al voldoende vooropleiding heeft. Neemt u hierover contact op met de directie.
Als u in het verleden voor bepaalde modulen al een certificaat heeft behaald, dan kan dat eventueel vrijstellend zijn.

Cursusinhoud

De opleiding Administratief Medewerker bestaat uit de volgende modules:

Als u bijvoorbeeld op Telefoneren klikt, wordt u verbonden met de site van het LSSO en kunt u zien wat de inhoud van de betreffende module is.

Administratief Medewerker als dagopleiding

Inhoudelijk is deze opleiding gelijk aan de avondopleiding. Voor de beschrijving van de cursus verwijzig ik u dan ook naar de avondopleiding. Door de modulaire opzet van de opleidingen zijn er diverse startmomenten per jaar en bestaat er ook voor de dagopleiding de mogelijkheid om één of meerdere modules los van de opleiding te volgen.

Prijzen

Overzicht van de kosten >

Startdata en locaties

Overzicht van leslocaties met startdata >

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze opleiding? Download dan het Inschrijfformulier Kantooropleidingen en stuur het ons toe. U ontvangt een email als het inschrijfformulier is ontvangen.

Wilt u graag eerst wat meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >