Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker bent u op meerdere plaatsen in een bedrijf of organisatie inzetbaar.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: bezoekers ontvangen, het afhandelen van telefooncontacten, mail beantwoorden, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het verwerken van gegevens met behulp van o.a. tekstverwerkingsprogramma’s en Excel  en het verrichten van eenvoudige controlewerkzaamheden.

Kortom: u bent veelzijdig inzetbaar en verricht gevarieerde ondersteunende werkzaamheden. Met deze opleiding bent u voor uitzendorganisaties uitermate goed bemiddelbaar voor werk.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de opleiding

Wekelijks een vast lesmoment. Maximaal 9 lessen per module gevolgd door een examen. Per les worden twee modulen verzorgd. Zijn er minder dan 4 deelnemers, dan wordt er een aangepast rooster gevolgd. Dit wordt vooraf met de deelnemers besproken en mede door de cursist bepaald.

Niveau

De opleiding is vergelijkbaar met Mbo-niveau 2-3.

Zelfstudie

Circa 5 – 6 klokuren per lesweek. Dit is echter een gemiddelde en is afhankelijk van uw vooropleiding en/of uw werkervaring.

Diploma / certificaat

Elke module wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een certificaat. De certificaten voor de 6 modules geven recht op het diploma Administratief Medewerker.

Indien u geen voldoende resultaat heeft behaald, kunt u in overleg met de directie een herkansing plannen.

Vrijstellingen

U  kunt een vrijstelling aanvragen voor modulen waarvoor u al voldoende vooropleiding heeft. Neemt u hierover contact op met de directie.
Als u in het verleden voor bepaalde modulen al een certificaat heeft behaald, dan kan dat eventueel vrijstellend zijn.

Cursusinhoud

De opleiding Administratief Medewerker bestaat uit de volgende modules:

Als u bijvoorbeeld op Telefoneren klikt,  kunt u zien wat de inhoud van de betreffende module is.

Prijzen

Overzicht van de kosten >

Startdata en locaties

Overzicht van leslocaties met startdata >

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze opleiding? Download dan het Inschrijfformulier Kantooropleidingen en stuur het ons toe. U ontvangt een email als het inschrijfformulier is ontvangen.

Wilt u graag eerst wat meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >