Over ons

Veldhoven Educatief is al meer dan 15 jaar dé opleider in uw regio. Wij zijn een kleine organisatie waar persoonlijke begeleiding en advies hoog in het vaandel staan. 

                          Veldhoven Educatief doet wat er beloofd is!!

Voor iedereen

Bij ons staat op de eerste plaats de cursist centraal en ontvangt dan ook persoonlijke aandacht en begeleiding. Zo krijgen cursisten huiswerkbegeleiding per email en/of telefoon en wordt er ook extra les gegeven als dat nodig mocht zijn. We hebben met name aandacht voor de groei van het zelfvertrouwen van de cursisten, want sommigen zijn al lang uit de schoolbanken en voelen zich daardoor onzekerder over hun mogelijkheden en kwaliteiten. Door onze intensieve begeleiding is het slagingspercentage bij Veldhoven Educatief 100%.

Onze cursisten zijn o.a.:

  • particulieren
  • werknemers van bedrijven en instellingen
  • herintreders
  • om-, her- en bijscholers
  • werkzoekenden
  • reïntegratiekandidaten enz.

Praktijkgericht

Het praktische niveau is hoog zodat de opleidingen in hoge mate functiegericht zijn met vooral het accent op praktisch. Datgene wat u leert is direct toepasbaar in de praktijk. Op deze manier draagt uw opleiding bij aan een succesvolle plek op de arbeidsmarkt. Voor de meeste opleidingen is geen specifieke vooropleiding nodig en dat maakt het geheel zo laagdrempelig.

Erkend opleider

Veldhoven Educatief is een erkend opleider. We staan ingeschreven bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en hebben een samenwerkingsovereenomst met het UWV. Dit betekent dat we kwaliteit kunnen leveren! Hierdoor kunnen we o.a. voor reïntegratiekandiaten een passend aanbod doen.

Onze opleidingen bestaan uit losse modulen die afzondelijk van elkaar gevolgd kunnen worden. Als u ervoor kiest om examen te doen, dan worden deze zelf door onze docenten afgenomen. U hoeft dus niet naar een andere locatie en dat wordt als zeer prettig en vertrouwd ervaren.

Bij voldoende resultaat ontvangt u na elk examen een certificaat en als u alle certificaten voor de betreffende opleiding heeft behaald, krijgt u uw diploma. Behaalde modulen kunnen vrijstellend zijn voor een eventuele vervolgopleiding. Voor elke module zijn herkansingen mogelijk, dus het is bijna onmogelijk om geenpositief resultaat te behalen!

Bedrijfsopleidingen

Naast ons regulier aanbod bieden wij ook maatwerk voor bedrijven. De inhoud van de cursus of opleiding wordt dan mede bepaald op basis van uw eisen en wensen. Op verzoek is er een terugkoppeling naar de opdrachtgever over bijvoorbeeld prestaties en vorderingen of aanwezigheid.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >

Ik hoop u binnenkort als cursist te mogen begroeten.

Marianne van Mol,
Directrice