Logistiek

Vanaf het cursusjaar 2011-2012 werken wij als enige opleider in de regio Brabant nauw samen met de Wagner Group/Bedrijfskunde en Logistiek uit Groningen. Deze samen­werking bestaat o.a. uit het in licentie betrekken en gebruiken van het lesmateriaal en de opleidingsprogramma’s van deze collega particuliere instelling.

Wij zijn er trots op dat medewerkers van DAFtrucks en ASML al jaren bij ons de diverse logistieke opleidingen komen volgen. Ook verzorgen wij logistieke opleidingen in company.

Een overzicht van de logistieke opleidingen die wij verzorgen:

Meer informatie of inschrijven

Bovenstaande volgorde van de drie opleidingen geeft ook tegelijkertijd het niveau van de opleidingen aan. De aanduiding Junior en Senior heeft dus niets met leeftijd te maken. Deze termen staan voor het niveau van de opleiding.

Logistiek Medewerker is een basisopleiding en is tegelijkertijd een prima opstap naar de vervolgopleiding: EJ-Logistiek. Mocht u al wat langer in de logistiek werken en daardoor al enige ervaring opgebouwd hebben, dan kunt u overwegen om meteen met de opleiding EJ-Logistiek te starten.
Daarna kunt u dan eventueel nog de keuze maken om nog een stap hoger te gaan en de opleiding ES-Logistiek te volgen.

Wilt u graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden, de inhoud van de opleidingen of een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw studiemogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op >

Of is het u allemaal duidelijk en wilt u zich inschrijven? Download dan het inschrijfformulier en stuur het ons toe per post of per mail. U ontvangt van ons per email de bevestiging voor ontvangst. Inschrijfformulier Logistieke opleidingen